Brenne iso-fil til CD

Fra Diskusjon.no WIKI
Gå til: navigasjon, søk
Obs.png
Dette er kode ment for å brukes på forumet. Teksten er derfor bevisst skrevet med BBkode

Brenne en .ISO-fil på CD

[u][b]Hvordan brenne en .ISO-fil til CD/DVD: [/b][/u]
[i]Først trenger du et program som kan ta seg av oppgaven, hvis du ikke vet hva en bootbar CD eller en .ISO-fil er vet du sannsynligvis ikke hvordan du lager en heller og sjansen for at du ikke har noe program som kan utføre oppgaven (eller ikke vet hvordan du skal bruke det) er stor. 
[/i]
[u]Trinn 1:[/u] Last ned InfraRecorder portable [url="http://portableapps.com/apps/utilities/infrarecorder_portable"]her[/url] (dette er en såkalt "portable" versjon av programmet, noe som gjør at hele programmet vil ligge i en mappe og alt du trenger å gjøre når du er ferdig vil være å slette denne, dette vil tas senere). 
[u]Trinn 2:[/u] Installer programmet (dobbeltklikk på filen og følg anvisningen). Det kan være lurt å installere programmet på skrivebordet for å lettere kunne fjerne det senere. For å gjøre det må du trykke "Browse" når du kommer til punktet der du skal velge installasjonsmappe og velge "Skrivebord". 
[u]Trinn 3:[/u] Bla deg nå frem til mappen som heter "InfraRecorderPortable" på skrivebordet ditt og dobbeltklikk på filen som heter "InfraRecorderPortable.exe" 
[u]Trinn 4:[/u] Velg nå "Write Image" og bla deg frem til filen du vil brenne ut på CD. 
[u]Trinn 5:[/u] Sett inn en blank CD (av typen man kan brenne ut filer, musikk, bilder eller lignende på) og trykk "OK". 

Når filen er ferdig kopiert over på CD-en (noe som kan ta noe tid) vil den som oftest "poppe" ut, du er da ferdig og kan slette mappa som "InfraRecorderPortable" på skrivebordet ditt hvis du vil det.
 

Tilbake til Sikkerhetstale