Administrator

Fra Diskusjon.no WIKI
Gå til: navigasjon, søk

En administrator er en som har utvidet mandat til å foreta endringer på Diskusjon.no. Administrator må ikke forveksles med moderator.

Hva er forskjellen på gul og rød administrator?


På forumet vil administrator være synlig i brukerlister med gule og røde farger. Gule administratorer tilhører Teknisk og står for bl.a utvikling og drifting av forumet og søstersidene i nettverket. De har ingen myndighet overfor moderatorteamet og er heller ikke involvert i moderering.

Røde administratorer

Administratorer med rødt navn finnes i to grupper:

  1. Ansatte i Tek.no-nettverket som jobber med forumet
  2. Frivillige brukere som har et utvidet mandat til å administrere og utvikle forumet


Førstnevnte gruppe (1) er generelle administratorer som er tilknyttet forumet igjennom en ansettelse. Arbeidsoppgavene omfatter blant annet oppfølging av moderatorteamet, utforming av regler og retningslinjer, klagebehandling, m.m.

Den andre gruppa (2) er administratorer som har takket ja til et frivillig verv på samme måte som moderatorer. Disse administratorene har et eller flere ansvarsområder, typisk vis som kategoriansvarlig for en eller flere forumkategorier der de har fått utvidet mandat til å kunne foreta endringer og utvikle sitt ansvarsområde. I tillegg gjør frivillige administatorer også øvrig administrativt arbeid for forumet generelt.


Ansvarsområder for administratorer


Se ansvarsområder for dedikerte administratorer.


Se også