Akam.no

Fra Diskusjon.no WIKI
Gå til: navigasjon, søk
Akam.no
LogoAkam.png
Logoen til Akam.no
Ansvarlig redaktør: Erik Faarlund


Fokusområde: Digital foto
Digital video
Fotografering
Hjemmeside: www.akam.no

Akam.no er et norsk nyhets- og testnettsted som dekker alt innen fotografering og video. Nettstedet er en del av Hardware-nettverket, og eies av Edda Digital. Nettstedet ble til etter en sammenslåing av Digitalkamera.no og Videokamera.no. Ansvarlig redaktør for Akam.no er Erik Faarlund. Nettstedet har over 100 000 unike besøkende og over 1,5 millioner sidevisninger i måneden.

Historie

Akam.no het først digitalkamera.no og var drevet av Haje Jan Kamps. Deretter tok Hardware-gründer Martin L. Wirak over og nettstedet ble etterhvert hetende akamera.no. Wirak uttalte at alle budene som kom med produkter sa navnet feil og dermed var en ny navnendring på sin plass: Akam.no var født. Etter at Wirak trakk seg fra stillingen tok Erik Faarlund over som ansvarlig redaktør fra januar 2005. Pér 1. mai 2008 har Akam.no to faste ansatte, en deltidsansatt og en rekke freelancere.

Fotoforumet

Forumet tilknyttet nettstedet, med navnet Digital foto og video, er 4. mest aktive forum på Diskusjon.no. De største kategoriene er Speilrefleks - Digitalt, Objektiver, filtre blits og utstyr og Bildekritikk.

Eksterne lenker