Bruker

Fra Diskusjon.no WIKI
Gå til: navigasjon, søk

En bruker er et registrert medlem på Diskusjon.no. Som registrert bruker på forumet får man tilgang til å delta over hele forumet, mulighet til å sende/motta meldinger, og administrere sin brukerprofil.

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner man en liste over ofte stilte spørsmål om brukerkontoer på Diskusjon.no.

Hvordan sletter jeg brukerkontoen?

Av databasehensyn er det ikke mulig å slette en brukerkonto. Om man ikke lengre har interesse av å benytte forumtilbudet er det enkleste å bare la være å logge inn med brukerkontoen sin. Men dersom man ønsker kontoen sin avsluttet slik at den ikke lengre kan benyttes, kan man sende en PM/melding til en administrator. I tilfeller hvor man ikke lengre ønsker at kontoen skal kunne knyttes til seg selv som person kan man også be om å få endret brukernavnet på kontoen. Registrert informasjon på kontoen (e-post o.l.) vil bli slettet om ønskelig, ved slike tilfeller send en henvendelse til administrator.

Kan jeg slette innleggene mine?

Nei. Normalt har man ikke lov til å redigere innleggene sine i den grad at de ødelegger forløpet i en tråd. Ønsker du et innlegg slettet så bruk rapporter-funksjonen og det vil bli vurdert av en moderator. Ved dobbeltposting o.l. så setter vi pris på om du rapporterer det, slik at vi får ryddet opp. Det kan nevnes at en bruker i utgangspunktet ikke har krav på å få fjernet sine innlegg, noe det også er slått fast i Personvernnemda at man ikke har.

Se også